Silje Jacobsen

Printing Memories

  • Skrevet 10.01.2017 klokka 20:37
  • Kategori: BloggPolaroid zip printer kan kjøpes HER

 

Hei og godt nyttår alle sammen!:)

Jeg håper dere har hatt en fin jul og at året har startet på en positiv måte. Selv var jeg syk i julen og ønsker egentlig å få en tilgodelapp på det hele. Jeg var så tett på julaften at jeg ikke kjente smaken på ribba, og for noen som kun spiser ribbe i julen kan dere tro at dette var en skikkelig nedtur. Men til tross for en kropp og ett immunforsvar som hadde gitt opp, så hadde jeg en fin jul med familien. En ting skal være sikkert, og det er at en mors omsorg er like uvurderlig når man er 30 som når man var 10! Dessverre gjengjeldte jeg godheten hennes ved å smitte både henne og den ene broren min, men jeg håper ikke det er noen sure miner pga det. Haha.

Flotte gaver fikk jeg også. Av mamma og pappa fikk vi en ny støvsuger, en slik håndholdt en som du lader opp, og jeg må si at det har åpnet opp en helt ny verden for meg; ingen ledning man må drive å flytte på eller en støvsuger man må dra etter seg hver andre centimeter man går, nå støvsuger jeg jo av egen fri vilje! Og så fikk jeg Forbilde av Sophie Elise av den minste broren min og den gleder jeg meg veldig til å lese. Si hva du vil om jenta, men reflektert, det er hun! Av den eldste broren min fikk jeg Polaroid printeren over her, og den har allerede blitt flittig brukt. Hver gang vi har vært i New York har jeg hatt lyst til å ta polaroid bilder, men pga størrelsen på kameraet har det blitt liggende igjen hjemme. Men med denne printeren trenger jeg bare mobilen min og en app, så kan jeg skrive ut hvilket som helst bilde fra telefonen. Smart sant? (man kan forresten legge til den klassiske polaroid rammen i appen, før man skriver ut bildet)

Ellers kan jeg vel kanskje fortelle årsaken til at det har vært radiosilence her siden august. Min kjære flotte Mac bestemte seg nemlig for at han var litt sliten i september. Dette er tidenes underdrivelse, for det som skjedde var rett og slett at hardisken min krasjet på seg selv. Noe som forresten er ett vanlig problem med maskinene fra 2010. Etter mange søk på nett og en veldig sår telefonsamtale med apple var beskjeden klar; Mac'en måtte formateres og reinstalleres. Og siden jeg er 60% idiot ga dette meg ett lite nervesammenbrudd. Fru Jacobsen hadde nemlig ikke tatt kopi av de rundt omkring 16k bildene hun hadde på Mac'en! Altså, forstår dere eller? ALT var borte! Men som en siste utvei vendte jeg meg til facebook for å se om jeg kjente noen som kanskje kunne få ut bildene mine. Og tror dere jammen ikke at jeg hadde en kompis fra folkehøgskolen som mente han kunne klare det?! Uten alt for store forventninger sendte jag Mac'en til ham i posten. To måneder senere var den tilbake, reinstallert, med ny hardisk og alle bildene mine i behold!:D John Freddy; du kommer for alltid til å være min helt♥  Og for de som lurer; jeg har kjøpt meg ekstern hardisk og utvidet iclouden min, så nå er bildene på tre steder og ikke bare ett. Jeg har lært!

 

#polaroid #personlig #2017

Lilli

10.01.2017 kl. 22:38
Så moro med printer :)

Kjenner følelsen, var fryktelig dårlig hele julen 2015, så jeg skal love deg jeg var klar for den vi hadde nå! Satt så mye mer pris på denne julen enn vanlig :)
Silje Jacobsen


KONTAKT
siljeeid_@hotmail.com

Search

Follow me

Silje Eid

InstagramBloggdesign

hits